Monday, September 22, 2014

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΑΞΗ!

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΑΞΗ!

ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ
 

Το ΕΠΑΜ και η νομική του ομάδα ενημέρωσε τους πολίτες για τον ΕΝΦΙΑ και έδωσε σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την νομική αντιμετώπιση αυτού.
 

Εκτός της ενημέρωσης και των οδηγιών, το ΕΠΑΜ,  έχοντας πλήρη ευθύνη και συναίσθηση, πληροφόρησε ταυτόχρονα τους πολίτες ότι η ευδοκίμηση της ενδικοφανούς προσφυγής είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ  και αυτό γιατί οι κυβερνώντες και η Τρόικα έχοντας προβλέψει μια μαζική αντίδραση των πολιτών με προσφυγή στην Δικαιοσύνη, φρόντισαν και θέσπισαν δικονομικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις τέτοιες,  που να αποτρέπουν τον απλό κόσμο,  όχι μόνο να προσβάλει δικαστικά αυτόν τον ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ από όλες τις πλευρές φόρο,  αλλά και να σκεφτεί ότι δεν είναι δυνατόν να πράξει τούτο.

ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΛΕΙ όλους τους πολίτες που είναι αντίθετοι με τα πεπραγμένα της ΤΡΟΙΚΑ και ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,  ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης,  να καταθέσουν μαζικά ενδικοφανή προσφυγή κατά του ΕΝΦΙΑ δείχνοντας με την μαζικότητα αυτή την αντίθεση του Ελληνικού Λαού απέναντι στους Εθνοκτόνους του.

ΤΟ ΕΠΑΜ θεωρεί υποχρέωση κάθε δημοκράτη πολίτη, είτε αυτός αδυνατεί, είτε είναι αναγκασμένος, είτε τελικά θέλει και μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ να προχωρήσει ούτως ή άλλως σε άσκηση και κατάθεση της ενδικοφανούς προσφυγής ώστε να δείξει έμπρακτα την αντίθεση του.

Η μαζική άσκηση ενδικοφανών προσφυγών κατά των παρανομιών των δανειστών και των υποτακτικών τους θεωρείται πράξη πρωτίστως ΠΟΛΙΤΙΚΗ και δευτερευόντως νομική.

" Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία"

No comments:

Post a Comment