Friday, May 16, 2014

Εκλογικοί Αντιπρόσωποι και επόπτες στο εξωτερικό‏

Προς τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ που μένουν σε χώρες της ΕΕ - οι υπόλοιποι απλώς ενημερωθείτε

Αγαπητοί συναγωνιστές
​ Όποιοι από σάς έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην εκλογική διαδικασία για ευρωκοινοβούλιο σε μέρη εκτός Ελλάδας σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΕΠΑΜ ή επόπτες, παρακαλούνται να μας στείλουν (epam.international.relations@gmail.com) το συντομότερο τα παρακάτω στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου (ό,τι απ΄τα δυο διαθέτουν και μπορούν να το επιδείξουν), για να τους εφοδιάσουμε με τα απαραίτητα έγγραφα : 

Όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου, ημερομηνία έκδοσης, διεύθυνση κατοικίας (τωρινή, στο εξωτερικό).
Μαζί με τα έγγραφα θα στείλουμε και κάποιες οδηγίες. Εν συντομία : αν κάποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί σε όλη τη διαδικασία, τα σημαντικότερα σημεία είναι : να βεβαιωθεί στην αρχή ότι δεν λείπουν ψηφοδέλτιά μας και να παρευρεθεί στη διαδικασία καταμέτρησης στο τέλος (και για να μη γίνει... «λάθος» στην καταμέτρηση και για να μας πληροφορήσει και τον αριθμό ψηφισάντων συνολικά και ψήφων στο ΕΠΑΜ). (Ελπίζουμε να μη γίνεται εξόφθαλμη χειραγώγηση των ψηφοφόρων, αν και μ΄αυτά τα καθάρματα όλα να τα περιμένει κανείς...)
... και καλή μας επιτυχία, αδέρφια!...
Αγγελική
epam.international.relations@gmail.com
 

No comments:

Post a Comment