Thursday, May 28, 2015

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, από την Εθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος.

Εθνική Ομοσπονδία  για τα  Δικαιώματα  του  Αυτιστικού  Φάσματος


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
κύριοι βουλευτές:
Ως Δημοκράτες πολίτες που απαιτούμε τον σεβασμό των Ανθρωπίνων και Συνταγματικών Δικαιωμάτων, σας προωθούμε το παρακάτω μήνυμα των γονέων παιδιών με αναπηρίες του Αυτιστικού φάσματος και της ομοσπονδίας τους ΕΟΔΑΦ, που εξ όσων γνωρίζουμε είναι φορέας που επί μνημονίων, κατόρθωσε να αποτρέψει τον κατατεθειμένο απάνθρωπο μνημονιακό  νόμο Ειδικής Αγωγής.
--------------------------------------------------------------------------------------- 
Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές:
Όπως ήδη ξέρετε από το υπόμνημα (12-5-2015) των εκπροσώπων της ΕΟΔΑΦ το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο της νέας κυβέρνησης,  περιελάμβανε «πονηρές» περικοπές εναντίον της Εκπαίδευσης  των παιδιών με αναπηρίες του Αυτιστικού Φάσματος.
Όπως αναλύει τεκμηριωμένα το επίσημο υπόμνημα που κατέθεσε στο υπουργείο Παιδείας η ΕΟΔΑΦ, οι περικοπές αυτές εξυπηρετούν την καταπάτηση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προς όφελος της χρηματοδότησης του τραπεζικού (δήθεν «Δημόσιου») χρέους, από το οποίο τα παιδιά με αυτισμό και οι γονείς τους, ουδέποτε πληρώθηκαν, δανείστηκαν ή ωφελήθηκαν ούτε ένα ευρώ, όπως άλλωστε και οι απλοί Έλληνες πολίτες.
Επίσης, εξυπηρετούν την εκτροφή του διοικητικού υπόκοσμου και της πανθομολογούμενης διαφθοράς του Ελληνικού κράτους, ευνοώντας το εμπόριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τους εκβιασμούς εις βάρος αθώων ανάπηρων παιδιών και των οικογενειών τους από τα εκάστοτε «ημέτερα» διεφθαρμένα στελέχη τα οποία μπορούν να συμπληρώνουν τον εξαθλιωμένο  μνημονιακό μισθό τους εμπορευόμενοι τις υπηρεσίες και παροχές που έπρεπε αυτονόητα να κατοχυρώνονται από τον νόμο.  

Ακόμη και οι αδίστακτοι δανειστές, δεν έχουν τολμήσει να προτείνουν φανερά μέτρα εναντίον ανάπηρων παιδιών – αυτά αποτελούν εφεύρημα των εγχώριων νοσηρών μνημονιακών εγκεφάλων που απαιτούν ακόμη μεγαλύτερο «χαρτζιλίκωμα»  από την εξόντωση της κοινωνίας.
Είναι λοιπόν δυνατόν, τέτοια μέτρα  να γίνονται νομοσχέδια από μία κυβέρνηση που θέλει να λέγεται αντιμνημονιακή;
Ο ΟΗΕ έχει ήδη εκφράσει την αποδοκιμασία του για αυτές τις πολιτικές Ειδικής Αγωγής των μνημονιακών Ελληνικών κυβερνήσεων, υποδεικνύοντας στην Ελληνική κυβέρνηση την προτεραιοποίηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στα θέματα αυτά.
Συνεπώς, για την στοιχειωδώς πολιτισμένη Δημοκρατική Ανθρωπότητα, το (δήθεν «Δημόσιο») τραπεζικό  χρέος, ΔΕΝ μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την καταπάτηση και υποβάθμιση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - και μάλιστα παιδιών με αναπηρίες!!!!...
-Πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να περικόπτονται Ανθρώπινα Δικαιώματα, χάριν της εκτροφής και χρηματοδότησης της διαφθοράς.

Σε μία Δημοκρατική κοινωνία, πρώτα θα έπρεπε να περικοπούν οι μισθοί και τα εισοδήματα των υπουργών, συμβούλων, στελεχών και υπαλλήλων στο ύψος της κατώτατης σύνταξης, και μόνο μετά από αυτό θα μπορούσαν να αποτολμηθούν σκέψεις για περικοπή στα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα ανάπηρων παιδιών.

Με την ελπίδα
-ότι θα ακούσετε την φωνή των γονέων, των ευπαθών στρωμάτων και της κοινωνίας
-ότι θα εισακουστεί η φωνή των διεθνών οργανισμών, του ΟΗΕ και των διεθνών συμβάσεων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
-και ότι δεν θα επικρατήσουν για άλλη μία φορά οι υποδείξεις απαιτήσεις του διοικητικού υπόκοσμου και της διαφθοράς εναντίον της φωνής της κοινωνίας και της Δημοκρατικής Ανθρωπότητας
-ότι επί τέλους θα σταματήσουν οι πολιτικές κοινωνικής εξόντωσης και αποκλεισμού των παιδιών με αναπηρίες του Αυτιστικού Φάσματος και των μεθοδευμένων «μη σωματικών» βασανισμών τους προς όφελος του «χαρτζιλικώματος» των «κολλητών» και της διαφθοράς
- και ότι θα σταματήσει επί τέλους το φαινόμενο κατά το οποίο οι υποδείξεις του διοικητικού υπόκοσμου, των «κολλητών» και της διαφθοράς γίνονται αμέσως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό νομοσχέδια από τις κυβερνήσεις του Ελληνικού κράτους, ενώ η φωνή των γονέων και της κοινωνίας και οι υποδείξεις του ΟΗΕ και των διεθνών συμβάσεων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποσιωπούνται, καταπνίγονται και θάβονται από όποιον αναρριχάται στην εξουσία υποσχόμενος τον σεβασμό τους,

-Καλούμε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης   να απορρίψουν και καταγγείλουν τις συγκεκριμένες διατάξεις περικοπής Εκπαιδευτικών Δικαιωμάτων εναντίον ανάπηρων παιδιών.
-Καλούμε τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ που σέβονται τις δεσμεύσεις τους, τα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα της κοινωνίας και τις διεθνείς συμβάσεις της Δημοκρατικής Ανθρωπότητας, του ΟΗΕ και των άλλων διεθνών οργανισμών:
-Να διαχωρίσουν τη θέση τους και να μην ψηφίσουν αυτές τις αντικοινωνικές διατάξεις της θυσίας αθώων ανάπηρων παιδιών, χάριν του τραπεζικού χρέους και των κυκλωμάτων της διαφθοράς.
-Να θέσουν προς ψήφιση και να ψηφίσουν τις διατάξεις σεβασμού των δικαιωμάτων των παιδιών με αναπηρίες του αυτιστικού φάσματος, όπως δεσμεύτηκε πριν λίγους μόλις μήνες ο εκπρόσωπος τους κ. Κουράκης εξ ονόματος όλων τους, ενώπιον των εκπροσώπων της ομοσπονδίας μας.  
Το ίδιο ζητάμε και από τους συγκυβερνώντες βουλευτές των ΑΝΕΛ.

-Καλούμε όλους τους βουλευτές της κυβέρνησης να τηρήσουν αυτά για τα οποία τους ψήφισαν οι πολίτες και όχι αυτά που τους υποδεικνύουν οι καναλάρχες.

Αν ψηφιστούν περικοπές εναντίον ανάπηρων παιδιών, τότε  κάθε άλλη «κόκκινη γραμμή», ηχεί μόνο σαν μακάβρια αστειότητα και ως μοναδική πραγματική σκοπιμότητα αναδύεται η εξόντωση ΟΛΩΝ των ευπαθών ομάδων (άνεργων, χαμηλόμισθων, συνταξιούχων, αυτών που η τράπεζα τους παίρνει το σπίτι κλπ), προς όφελος των αιωνίως «κολλητών» τραπεζιτών και της διαφθοράς.

Επειδή, η στάση της Πολιτείας προς τα ανάπηρα παιδιά της και τα ευπαθή κοινωνικά στρώματα, είναι ο πιο αξιόπιστος δείκτης των προθέσεών της για τα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα ΟΛΩΝ μας...

-Πρώτο συνημμένο το επίσημο υπόμνημα της ΕΟΔΑΦ προς τους υπουργούς Παιδείας, το οποίο εκφράζει την θέληση και τα αιτήματά μας.
-Δεύτερο συνημμένο το απόσπασμα από την περσινή ανάλυση της ΕΟΔΑΦ που εξηγεί τι είναι η «μερική» Παράλληλη Στήριξη που εισάγουν «πονηρά» οι διατάξεις του νέου πολυνομοσχεδίου.  
-Tρίτο συνημμένο τα δημόσια e-mails των βουλευτών και γνωστών ΜΜΕ, που παραθέτουμε και από κάτω. 
προς: 

  




No comments:

Post a Comment