Wednesday, May 6, 2015

Ο Λαφαζάνης επιμένει προκειμένου να οδηγήσει την Ελλάδα σε πόλεμο, του Δημήτρη Καζάκη.

Ο Λαφαζάνης επιμένει προκειμένου να οδηγήσει την Ελλάδα σε πόλεμο

του Δημήτρη Καζάκη

Πρέπει κι ο αγωγός της Ρωσίας να περάσει από την Ελλάδα. Δεν μας φτάνει ο αγωγός από το Αζερμπαϊτζάν Νατοικών συμφερόντων, ο Λαφαζάνης θέλει και τον αγωγό Ρωσικών συμφερόντων. Σούπερ Μάρκετ αγωγών η Ελλάδα. Τζίρος με ξέπλυμα μαύρου χρήματος να γίνεται για τους φίλτατους ολιγάρχες κι ας πάει και το παλιάμπελο, δηλαδή η πατρίδα.
Όμως, τον πόλεμο αλά Ουκρανία που συνεπάγεται αναγκαστικά ο ανταγωνισμός των αγωγών, ποιος θα τον φορτωθεί; Αυτό δεν το διευκρίνισε ο εν λόγω υπουργός. Μιλά την ίδια γλώσσα του ψέματος και της απάτης όπως και οι προκάτοχοί του. Στην υπηρεσία των ίδιων αδίστακτων συμφερόντων. Λες και το υπερεθνικό δίκτυο αγωγών, που προξένησε τους περισσότερους πολέμους παγκόσμια την τελευταία 20ετία, είναι μια αθώα επένδυση.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι του καίγεται καρφί. Τόσο ο Λαφαζάνης, όσο και οι σύντροφοί του, τα έχουν βρει με το Μπομπόλαιϊκο, τους Μελισανίδηδες, τους Βαρδινογιανέους και τον λοιπό συρφετό που θεωρεί την πατρίδα αναλώσιμη για τα δικά του συμφέροντα. Μαζί με τους συντρόφους του έχει κάνει την καβάτζα του στο εξωτερικό (βλέπε λίστα Λαγκάρντ) και θα αφήσει τα δικά μας παιδιά να πληρώσουν για τις δικές τους εθνοπροδοσίες.
Μπροστά σε αριστερούς σαν τον Λαφαζάνη, οι Τσιριμώκοι της αποστασίας ήταν αρσακειάδες. Δικαίως λοιπόν τον αποκαλούν οι σύντροφοι του της βάσης, Λαλιώτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Καζάκης είναι ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.

No comments:

Post a Comment