Tuesday, June 30, 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Γ. Ε.Πα.Μ. 2015-6-30 -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!


Συγχαρητήρια αξίζουν στις Επαμίτισες και στους Επαμίτες!

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,
Η Οργανωτική γραμματεία του ΕΠΑΜ θεωρεί υποχρέωσή της να σας εκφράσει θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσέλευσή σας στη σημερινή συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος υπέρ της στήριξης του ΟΧΙ, στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής.
Ο ΓΓ του ΕΠΑΜ μας εξουσιοδότησε να σας μεταφέρουμε και τα δικά του συγχαρητήρια για αυτήν τη μεγάλη ανταπόκρισή σας στο σημερινό κάλεσμα.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν Επαμίτη, ότι τη σημερινή μας συγκέντρωση πλαισίωσαν πάρα πολλά πρώην μέλη και φίλοι του Μετώπου, που με τον τρόπο τους αυτό απέδειξαν ότι οι δεσμοί συντροφικότητας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας είναι δυνατοί, πέρα από κάθε άλλη πικρία ή στενοχώρια.
Η σημερινή μαζική δράση του ΕΠΑΜ, ύστερα από πολύ καιρό, αποδεικνύει ότι ο κινηματικός χαραχτήρας του Μετώπου είναι το οξυγόνο του, η τροφή του, η δύναμή του, που δεν θα πρέπει με κανέναν τρόπο να παραμένει ανενεργός.
Οι ημέρες και οι στιγμές που έρχονται είναι πολύ κρίσιμες και επιβάλλεται να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε κόκκινο συναγερμό, αφού πολύ σύντομα θα ξανασυναντηθούμε ΟΛΟΙ μαζί και με άλλους πολλούς, στη νέα δράση που άρχισε ήδη να σχεδιάζεται.
Δημήτρης Κυπριώτης
Οργανωτικός Γραμματέας

No comments:

Post a Comment