Wednesday, October 8, 2014

Επιστολή με ουσία από Έλληνα πολίτη στην Ευρωπαική Επιτροπή !

Επιστολή με ουσία από Έλληνα πολίτη στην Ευρωπαική Επιτροπή !


To the
European Commission for Democracy through Law

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε αν η Επιτροπή European Commission for Democracy through Law έχει ποτέ εξετάσει το Ελληνικό Σύνταγμα του 1975 του οποίου τα άρθρα που προστατεύουν τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων στην συνέχεια αναιρούνται από σειρά άρθρων όπως π.χ. τα 60 και 61 που καταργούν ακόμη και την αντιπροσωπευτικότητα της Ρεπούμπλικας ή το 84 που καθιερώνει την ανευθυνότητα και αυθαιρεσία των πολιτικών.
 
Ένα Σύνταγμα που επιτρέπει στους βουλευτές με ενισχυμένη πλειοψηφία να εκχωρήσουν Εθνική Κυριαρχία ! Αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλο τέτοιο Σύνταγμα ακόμη και σε υποσαχάριες περιοχές.
 
Ένα Σύνταγμα δηλαδή αντίστοιχο του φεουδαρχικού καθεστώτος στην Ελλάδα ή όπως έγραψαν και οι Financial Times και χαρακτήρισαν την Γραικία ως Fake State !
 
Αν δε λάβουμε υπ' όψιν και την πλήρη εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας που ψήφισαν οι (μη) αντιπρόσωποι βουλευτές, τότε έχομε απώλεια της έννοιας του Δημοσίου Συμφέροντος και άρα απώλεια της έννοιας και των Θεσμών που το εξασφαλίζουν, με πρώτη απώλεια τον Θεσμού της Δικαιοσύνης.
 
Η εν θέματι Επιτροπή αφορά επομένως άλλους Λαούς και άλλα Κράτη, όχι τους ιθαγενείς αυτής της χώρας.
 
Αποφεύγω την χρήση του ονόματος "Ελλάδα" για να το προστατέψω από την μιαρή σημερινή πραγματικότητα σ' αυτή την χώρα.

Μια μιαρή πραγματικότητα στην οποία την έχει οδηγήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε αγαστή συνεργασία με εγκάθετους της πολιτικούς στην Ελλάδα, αρχίζοντας το 2009 με το φούσκωμα του ελλείμματος στο 15-16 %, Έγκλημα για το οποίο διώκεται ο νυν Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ που παρά την δίωξη παραμένει πρόεδρος της και με την σύμφωνη γνώμη και κάλυψη της Eurostat και Κομισιόν, γεγονός που αποδεικνύει την συνενοχή τους.

Με εκτίμηση 

Δρ Μηχκός Γιώργος Βαμβακούσης

No comments:

Post a Comment