Saturday, November 15, 2014

Ανακοίνωση της Κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς

Ανακοίνωση της Κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς

Αγαπητοί φίλοι/ες και μέλη  της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ  ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»,
Με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/11, 15:00 - 17:00,  η δεύτερη δυναμική διαμαρτυρία και παρέμβασή μας στο Ειρηνοδικείο Πειραιά  με στόχο το μπλοκάρισμα της διαδικασίας για την εκπλειστηρίαση 16 (!) κατοικιών από την εφορία (Ε' ΔΟΥ Πειραιά) και τριών από τις τράπεζες Εθνική και Άλφα. Με την ασφυκτική παρουσία μας μέσα στην αίθουσα δεν επιτρέψαμε να γίνει κανένας πλειστηριασμός κατοικίας και αποχωρήσαμε μόνο μετά την αναχώρηση των συμβολαιογράφων του Δημοσίου και των τραπεζών.
Καταγγείλαμε την απαράδεκτη και αντισυνταγματική συμπεριφορά του κράτους, που αντί να...
φροντίζει για την προστασία της λαϊκής στέγης και την περίθαλψη των ήδη αστέγων, πετάει το ίδιο στο δρόμο τους πολίτες του, συμπεριφερόμενο ακριβώς όπως οι αρπακτικές και αδηφάγες τράπεζες.
Επίσης κάναμε έκκληση σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους λόγω χρεών σε τράπεζα - ασφαλιστικό ταμείο, ΔΟΥ - Δήμο, να έρθουν έγκαιρα σε επαφή μαζί μας για να βοηθήσουμε στην αποτροπή του πλειστηριασμού του σπιτιού τους με όλα τα μέσα.
Η  συνάντησή μας για την προετοιμασία της επόμενης διαμαρτυρίας μας την Τετάρτη  9/11, θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 14/11, 19:00 - 21:00 στο φιλόξενο Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας, Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου, στο κέντρο του Πειραιά. Η συνάντηση είναι ανοικτή σε όλους και όλες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
 
Σας περιμένουμε,
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Τηλ. 6970144994 - 6905408586
facebook: Κίνηση ενάντια στους Πλειστηριασμούς

No comments:

Post a Comment