Thursday, November 13, 2014

Φασίστας Μαρκόπουλος: "Εκολαπτόμενοι τρομοκράτες οι καταληψίες φοιτητές"

Φασίστας Μαρκόπουλος: "Εκολαπτόμενοι τρομοκράτες οι καταληψίες φοιτητές"

Προκλητικές εκφράσεις απο τον κυβερνητικό βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο σήμερα στη Βουλή με αφορμή τα γεγονότα στη Νομική.
Πρωτοφανής και προκλητικές εκφράσεις στη Βουλή απο τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο ο οποίος χαρακτήρισε επι της ουσίας «εκολαπτόμενους τρομοκράτες» τους φοιτητές που αποφάσισαν κατάληψη της Νομικής και εκείνους που διαμαρτυρήθηκαν το πρωί για τον αστυνομικό αποκλεισμό της σχολής. 
«Οι φοιτητές που καταλαμβάνουν τα πανεπιστήμια είναι προεόρτια τρομοκρατίας, οι σωστοί φοιτητές είναι αυτοί που είναι μέσα στα πανεπιστήμια και όχι αυτοί που είναι απέξω» δήλωσε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος. «Εσείς είστε με τις καταλήψεις, την ανομία και τη τρομοκρατία
εμείς με τη νομιμότητα» πρόσθεσε ενώ στο παραλήρημα Μαρκόπουλου παρενέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου που δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιληφθεί οτι υπάρχουν νόμοι και αυτοί θα εφαρμόζονται. 
Έντονη ήταν η διαμαρτυρία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσα και Ζ. Κωνσταντοπούλου προς το προεδρείο της Βουλής καθώς ο προεδρεύων κ. Καλαϊτζής έκλεισε τα μικρόφωνα και δεν τους επέτρεψε να απαντήσουν στους άθλιους χαρακτηρισμούς. 


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/11/blog-post_354.html#ixzz3Ix00eYF9

No comments:

Post a Comment