Friday, November 28, 2014

«Πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας [...], Από την Αγγελική.

«Πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας [...] όπως γίνεται στη Γερμανία, στον Καναδά, στην Αυστραλία, σε όλες τις σοβαρές χώρες του κόσμου».
 
ΝΑ ' ΤΗΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ από κάποιον «που είναι σε θέση εξουσίας» ότι οι «σοβαρές χώρες του κόσμου» (οι χώρες της Δύσης δηλαδή) ολισθαίνουν προς το φασισμό (αν δεν είναι ήδη στην ουσία φασιστικές) !
Και παρακάτω : «δεν μπορούμε να ψηφίζουμε νόμους και να μην τους τηρούμε».
 Αχάαα! Το θέμα είναι ποιος τους ψηφίζει, αν έχει τη νομιμοποίηση να τους ψηφίζει (με τόσο λίγο ποσοστό αποδοχής του κοινοβουλίου από το λαό) κι αν αυτοί οι νόμοι είναι σύμφωνοι με το σύνταγμα! Αλλά γι αυτά δεν ξέρει τίποτα το φασιστικό καθαρματάκι...
 
Τον «παραιτήσανε», όμως, θα πει κάποιος. Βέβαια! Δεν είναι δυνατόν να ομολογεί αυτός εκείνο που οι υπόλοιποι «σε θέση εξουσίας» προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν (άλλο αν ο κόσμος το ΄χει τούμπανο...) ΄
 
Να είναι άραγε άσχετο με το παραπάνω το γεγονός ότι οι δυτικές χώρες απείχαν από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ ή καταψήφισαν ψήφισμα σχετικό με την αναβίωση ναζισμού και ρατσισμού; Από όλη την Ευρώπη μόνο η Σερβία ψήφισε υπέρ !!! Και -φυσικά- η Ουκρανία κατά (χωριό που φαίνεται...). Οι υπόλοιποι το έπαιξαν ... υπέρ της ελευθερία έκφρασης ! Και η Ελλάδα βέβαια! Ω ρε δούλεμα που πέφτει !!!

No comments:

Post a Comment