Sunday, November 9, 2014

και τα ψέματα καλά κρατούν !

Η κυβέρνηση Σαμαρά οδηγεί την χώρα στην καταστροφή με μονομερείς ενέργειες έναντι των δανειστών!

Η Ελλάδα είναι ένα κράτος ανεξάρτητο και οι νόμοι του κράτους εφαρμόζονται, η κυβέρνηση αποφάσισε μονομερώς για τις 100 δόσεις, κάτι που συζητούσαμε δύο χρόνια, δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας τοπ πρωί της Κυριακής στον Σκάι.

Και ενώ η χώρα βαδίζει προς την έξοδο από την κρίση, η ανεύθυνη κυβέρνηση Σαμαρά, ορμώμενοι από λαϊκισμό κάνει μονομερείς ενέργειες που δεν εγκρίνουν οι δανειστές, με αποτέλεσμα να πλησιάζει η συντέλεια του κόσμου, αφού οι ίδιοι της συγκυβέρνησης μας είχαν προειδοποιήσει στο παρελθόν, αναφερόμενοι σε περίπτωση που κάποια ελληνική κυβέρνηση θα προέβαινε σε μονομερείς ενέργειες!
Και σε αυτές τις ανεύθυνες δηλώσεις Γιακουμάτου, ήρθε να αντιδράσει ο  υπεύθυνος Άδωνις Γεωργιάδης, που σήμερα, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ ανέφερε:
Το ίδιο κατηγορηματικός ήταν ένα μήνα πριν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας για το πόσο ανεύθυνο είναι να μιλάς για μονομερείς ενέργειες!
Λίγο νωρίτερα, τέλη Σεπτέμβρη ο Μάκης Βορίδης μίλαγε στο Mega (κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ) για αναφορές σε μονομερείς ενέργειες που προκαλούν αστάθεια στην οικονομία!
Ενώ πάλι τον Σεπτέμβριο, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μίλαγε για έξοδο από το ευρώ, αν ελληνική κυβέρνηση  (ΣΥΡΙΖΑ πάλι) προβεί σε μονομερής ενέργειες!
Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω, είναι ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είτε λέει πέρι καταστροφικών μονομερών ενεργειών, είτε όταν δήθεν κάνει μονομερής ενέργειες (100 δόσεις) ψεύδεται ασύστολα στον Ελληνικό λαό!

Απλά αν μέρα, λέγεται ότι βολεύει την συμμορία που κυβερνά τον τόπο!

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/11/blog-post_439.html#ixzz3IcqAoYSq

No comments:

Post a Comment