Thursday, November 6, 2014

Nέα Ιωνία 05 11 2014_Νέα αποτροπή πλειστηριασμού..Το ίδιο σκηνικό και στην Καλλιθέα! Αναρτήθηκε από τον Δημήτρη Κυπριώτη.

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Nέα Ιωνία 05 11 2014_Νέα αποτροπή πλειστηριασμού..Το ίδιο σκηνικό και στην Καλλιθέα!

                                            Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας

Πιστοί στο "ραντεβού" μας ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ αποτρέψαμε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας έναν νέο πλειστηριασμό σε ακίνητο συμπολίτη μας...

Με μεγάλη συμμετοχή απο συλλογικότητες, μέλη και αντιπροσωπείες των   Ε.ΠΑ.Μ., ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΕΛΛ, ΣΥΡΙΖΑ..., φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης (παρών και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας) και απλούς πολίτες, σταθήκαμε για μία φορά ακόμα εμπόδιο στα σχέδια του συστήματος και διαδηλώσαμε την αποφασιστικότητά μας να είμαστε ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ και να μην επιτρέψουμε ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ...

μοναξερός...





Ειρηνοδικείο Καλλιθέας
Το σκηνικό που αναφέρθηκε παραπάνω ήταν ακριβώς το ίδιο και στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, όπου ακυρώθηκαν 2 πληστηριασμοί σπιτιών. 
Οι δύο συμβολαιογράφοι που είχαν ορισθεί για την διαδικασία, όταν έφθασαν στο Ειρηνοδικείο, βρήκαν την πόρτα κλειστή, από μέλη πολλών συλλογικοτήτων και αντιπροσωπειών,όπως παραπάνω, που παρέμειναν μέχρι την προβλεπόμενη ώρα λήξης των πλειστηριασμών. Δεν αναγνωρίσθηκαν εκπρόσωποι των τραπεζών, ενώ αντίθετα επισημάνθηκαν τα γνωστά"κοράκια"που παρακολουθούσαν από μακρυά τους συγκεντρωμένους.
 ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ...

No comments:

Post a Comment