Friday, November 28, 2014

Τί κρύβεται πίσω από την ΤΤΙΡ (Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων), από την Αγγελική.

Τί κρύβεται πίσω από την ΤΤΙΡ (Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων) την οποία διαπραγματεύονται κεκλεισμένων των θυρών (γιατί άραγε;;; ) η ΕΕ και οι ΗΠΑ. Ανάλυση για τον νέο -και θανατηφόρο- Δούρειο Ίππο από τον Τζον Χίλαρυ, Εκτελεστικό Διευθυντή της οργάνωσης War on Want και από το 2013 Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Νόττινχαμ. Υπογράψτε στην πρωτοβουλία εναντίον της κύρωσης της συμφωνίας! (Μόλις σας προώθησα ξεχωριστό μήνυμα, που μου ήρθε πριν λίγο, γι αυτό το θέμα, αλλά στο μεταξύ είχα ετοιμάσει αυτό το μήνυμα - δεν πειράζει. Ίσως δώσετε περισσότερη σημασία, γιατί είναι πραγματικά πολύ σοβαρό το θέμα).

Δημοσιογράφος που δούλευε σε μια από τις μεγαλύτερες γερμανικές εφημερίδες ομολογεί ότι όλα τα δυτικά ΜΜΕ αλλοιώνουν ή θάβουν εντελώς ειδήσεις, κατασκευάζουν άλλες και ουσιαστικά δουλεύουν σαν υπάλληλοι της CIA (βίντεο σε εύκολα αγγλικά με γαλλικούς υπότιτλους).

Ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν την εντολή στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για κατάθεση στεφάνου σε τάφους Ναζί; Ποιοι είναι αυτοί που αναγόρευσαν τον Γερμανό καθηγητή Ρίχτερ (που επιχειρεί να  αμαυρώσει τις κορυφαίες στιγμές Αντίστασης και Θυσίας του ελληνικού λαού) σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης ; Ποιοι είναι αυτοί που επιχειρούν να παραχαράξουν την ιστορία και γιατί άραγε; (κάποιο πουλάκι μου είπε ότι ο λόγος δεν είναι άσχετος με τις γερμανικές αποζημιώσεις της Γερμανίας προς την Ελλάδα). 

Οι ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων και δημόσιας περιουσίας υποτίθεται ότι θεωρούνται  απαραίτητο εργαλείο για επίτευξη ανάπτυξης. Εμ τότε γιατί το γερμανικό Δημόσιο αγοράζει ό,τι ξεπουλάμε; ΟΤΕ, αεροδρόμια και ποιος ξέρει τι άλλο; Μήπως μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
Κάποιοι άλλοι, ακόμα και Γερμανοί, θεωρούν τις εντολές της τρόικας, ιδιαίτερα τις ιδιωτικοποιήσεις, καταστροφικές για τις χώρες που τις εφαρμόζουν και ζητούν να διαλυθεί η τρόικα!
Ακόμα και στενός συνεργάτης της Μερκελ θεωρεί αυτό που συμβαίνει την Ελλάδα (που επιβάλλεται από την τρόικα και γίνεται αποδεκτό από την προδοτική κυβέρνηση) «αποτυχία», ενώ ένας γερμανός δημοσιογράφος «σιωπηλό πραξικόπημα»!

No comments:

Post a Comment