Sunday, November 15, 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Ν.Α. - ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 17/12/2015.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Ν.Α. - ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 17/12/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 
Στις 17-12-2015 συζητείται ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η ομαδική αγωγή που είχε συντάξει ο δικηγόρος Μάριος Μαρινάκος σχετικά με την αναγνώριση της πλαστότητας των εκκαθαριστικών, αγωγή που συγκέντρωσε περίπου 1.500 ενάγοντες με τη συμβολή και του ΕΠΑΜ. Ο κ. Μαρινάκος έστειλε πρόσφατα επιστολή, με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν προτίθεται να χειριστεί περαιτέρω τη συγκεκριμένη υπόθεση λόγω διάστασης απόψεων με τους εντολείς του. Με αυτό το δεδομένο το ΕΠΑΜ αποφάσισε να αναθέσει σε μέλη της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης να χειριστούν την υπόθεση αυτή, εφόσον βεβαίως συμφωνούν σε αυτό και οι ενάγοντες. Για τον λόγο αυτό, το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί όλους όσοι συμμετείχαν ως ενάγοντες στη συγκεκριμένη ομαδική αγωγή να δηλώσουν άμεσα ότι εξουσιοδοτούν τον δικηγόρο της Ε.Ν.Α κ. Ιωάννη Γκινοσάτη να χειριστεί περαιτέρω την υπόθεση και να παρασταθεί για λογαριασμό τους στη σχετική δίκη, εφόσον βεβαίως το επιθυμούν. Επισυνάπτεται η δήλωση - εξουσιοδότηση προς τον κ. Ιωάννη Γκινοσάτη, που θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση epamlaw@gmail.com,  ή, στο φαξ 215 53 58 900,  ή,  ταχυδρομικά ως εξής: Υπ' όψιν Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης Ε.ΠΑ.Μ., Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 4, ΤΚ 17671 Καλλιθέα. Παρακαλούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας  το αργότερο μέχρι την 10η/12/2015.
Το κείμενο της εξουσιοδότησης προς τον Δικηγόρο,  κ. Ι. Γκινοσάτη, για όσους δεν τον είχαν εξουσιοδοτήσει εξαρχής,  είναι:
ΔΗΛΩΣΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η, (όνομα) (επίθετο) (πατρώνυμο), κάτοικος ...................., οδός ..............................ο/η οποίος/α περιλαμβάνομαι στους ενάγοντες της με αριθμό κατάθεσης 1514/2013 αγωγής που εκκρεμεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και πρόκειται να συζητηθεί την 17-12-2015 με αριθμό πινακίου Η1/19, με την παρούσα μου εξουσιοδοτώ τον δικηγόρο Αθηνών Ιωάννη Α. Γκινοσάτη (ΑΜΔΣΑ 18464) να με εκπροσωπήσει και να ενεργήσει ως πληρεξούσιος δικηγόρος μου στη συγκεκριμένη υπόθεση και μέχρι αυτή να τελεσιδικήσει.
 Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2015
 Ο/Η Δηλών/ούσα – Εξουσιοδοτών/ούσα
 Όνομα - υπογραφή
Ακολουθεί η δήλωση Μ. Μαρινάκου
Δήλωση Μ. Μαρινάκου

No comments:

Post a Comment