Wednesday, July 15, 2015

Πετράκος: Κατάπτυστη συμφωνία προϊόν οικονομικών δολοφόνων.


«Κατάπτυστη συμφωνία, προϊόν οικονομικών δολοφόνων της Ευρώπης» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, επαναλαμβάνοντας ότι θα το καταψηφίσει.

«Η ευθύνη μου απέναντι στην κυβέρνηση που στήριξα και στηρίζω και στον πρωθυπουργό και στο κόμμα μου είναι να πω ένα μεγάλο Όχι σε αυτή την κατάπτυστη συμφωνία προϊόν οικονομικών δολοφόνων της Ευρώπης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν δέχομαι να στείλω λάθος μήνυμα και δεν υπάρχει άλλος δρόμος είναι καθήκον μας να καλέσουμε το λαό να στηρίξει τη ρήξη με αυτούς που επιδιώκουν την μετατροπή της χώρας σε αποικία» διεμήνυσε.

Ο κ. Πετράκος δήλωσε ότι κατανοεί «τον εκβιασμό που υπέστη και ο Ευκλείδης. Η ευθύνη σήμερα όλων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ είναι να πούμε όχι δεν αποδεχόμαστε αυτόν τον εκβιασμό...»

«Η καταψήφιση δεν είναι χτύπημα στην κυβέρνηση, αλλά άνοιγμα προοπτικής. Το Όχι της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ελπίδα στο λαό ότι μπορεί η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να αναγκάστηκαν να αποδεχτούν αυτή τη μεγάλη ήττα και απόπειρα πραξικοπήματος αλλά δεν δέχονται να στείλουμε το λάθος μήνυμα στον ελληνικό λαό» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/286314/petrakos-kataptusti-sumfonia-proion-oikonomikon-dolofonon-/#ixzz3fxdbEGr6

No comments:

Post a Comment