Sunday, October 25, 2015

Wikileaks: Η μυστική συμφωνία TPPA – TTIP.

Wikileaks: Η μυστική συμφωνία TPPA – TTIP

Η νέα παγκόσμια τάξη αποκαλύπτεται. Το Wikileaks έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της μυστικής συμφωνίας συνεργασίας των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, του Βιετνάμ, και της Χιλής για την Trans-Pacific Partnership Agreement. (TPPA) με στόχο την επίτευξη μια παγκόσμιας συνεργασίας πολυεθνικών, της Transatlantic Trade and Investment Partnership, ΤΤΙΡ.

Τι προβλέπει. Έξι σημεία κλειδιά για την εδραίωση μιας παγκόσμιας δικτατορίας της αγοράς:

  1. Υπερεθνικά δικαστήρια, υπεράνω όλων των εθνικών δικαστήριων που θα αποφασίζουν για τα συμφέροντα των πολυεθνικών του διεθνούς κεφαλαίου.
  2. Απαλλαγή του κεφαλαίου από κάθε νομική ευθύνη σε όλο τον πλανήτη για περιβαλλοντικές καταστροφές και επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού.
  3. Ειδική αναφορά «Enforcement», που καταργεί τα ατομικά δικαιώματα και τις ελευθερίες, τα δικαιώματα των εκδοτών, την ιδιωτική ζωή στο διαδίκτυο, και τα δημιουργικά, πνευματικά, βιολογικά και περιβαλλοντικά κοινά (commons).
  4. Έλεγχος, παρακολούθηση και καταγραφή της πρόσβασης σε λογισμικό και διακινούμενα αρχεία. Παράδοση από τις εταιρείες παροχής ίντερνετ των στοιχείων χρηστών σε εταιρείες διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, για να κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον τους.
  5. Καταπολέμηση του ελεύθερου λογισμικού (open source).
  6. Νομική κατοχύρωση των μονοπωλίων στην Φαρμακοβιομηχανία, εξέλιξη που θα έχει τραγικές συνέπειες στην υγεία των πληθυσμών παγκόσμια αφού η χρήση του φάρμακου θα ελέγχεται και θα αποκλείεται στο εξής η πρόσβαση λόγω κόστους στις μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία.
Η TTIP είναι η νέα συνθήκη του κεφαλαίου για την παγκόσμια κυριαρχία του στους λαούς. Ο παγκόσμιος ταξικός πόλεμος έχει ξεκινήσει. Όσοι διατηρούν ή συντηρούν ακόμη αυταπάτες τους μέλει να ξυπνήσουν  σε ένα κόσμο στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το δίλημμα  έχει απαντηθεί. Εξέγερση ή ισοπέδωση.



πηγή: inred.gr

No comments:

Post a Comment